MeetupsAPEX logo

7. SIOUG APEX Meetup


Konec leta je Oracle na objavil Early Adopt APEX-a verzije 5.2 (https://apexea.oracle.com/). Nova verzija zopet prinaša veliko novosti od katerih sta najbolj izpostavljeni REST Enabled SQL in izboljšana intergracija s spletnimi storitvami. V zadnjih tednih pa na plan prihaja tud kup drugih izjemno zanimivih lastnosti, ki do sedaj niso bile toliko znane.

 
 

Oracle Cloud Infrastructure Hands-On Workshop

 

Korporacija Tech Data Corporation je eden od največjih distributerjev informacijske tehnologije, storitev in rešitev na svetu. Deluje pretežno kot vmesnik med proizvajalci in ponudniki, se pravi na veleprodajnem področju. S slovensko podružnico TechData (http://www.as.techdata.eu/emea/slovenia/) smo se dogovorili, da v letu 2018 del njihove ponudbe in znanja predstavimo tudi vam, razvijalcem in končnim uporabnikom informacijskih tehnologij.

Preberi več...

 

Spoštovane udeleženke in udeleženci ter predavatelji SIOUG 2017 in JavaSi'17!

 

Iskreno se vam zahvaljujemo, da ste nam s svojo udeležbo omogočili izvedbo letošnjega Strokovnega srečanja SIOUG - SIOUG 2017 in izvedbo letošnje konference JavaSi - JavaSi'17.

V obeh dneh konference nas je bilo v kongresnem centru Portus v Portorožu skupaj prisotnih 311 udeležencev in 61 predavateljev in so-predavateljev.

Izredno smo zadovoljni z vašim odzivom izpolnjevanja vprašalnikov. Vaši komentarji in predlogi so nam v veliko pomoč pri oblikovanju SIOUG in JavaSi dogodkov v bodoče.

Iskrena zahvala pokroviteljem, ki ste nam pomagali s svojimi pokroviteljskimi prispevki.

Zahvala pa seveda tudi vsem predavateljem za aktivno udeležbo na SIOUG 2017 in JavaSi'17 - za vaše prispevke in znanje, ki ste ga delili z nami.

Še enkrat hvala, da ste bili z nami na SIOUG 2017 in JavaSi'17!


Oglejte si foto utrinke in se vidimo zopet naslednje leto!

 
Schedule

Napovedujemo


Datum Dogodek Lokacija
18. januar Oracle Cloud Infrastructure Hands-On Workshop Ljubljana
6.februar Apex Meetup Maribor

 

Pretekli dogodki v 2017


Datum Dogodek Lokacija
16.-18. oktober SIOUG 2017 in JavaSi'17 Portorož
8.-9. september 6. Apex meetup Rogla
22. junij Oracle Big Data SQL Delavnica Ljubljana
23. maj OTN Tour 2017 Ljubljana
23. marec Docker in Kubernetes training Kranj
15. februar        Hiter pregled jezika Python                      Kranj
19. januar 5. APEX Meetup Maribor